Mesh Print Club

  1. Dienst
  2. Branding & Strategy
  1. Expertise
  2. Campagne
  3. Content creatie
  4. Development
  5. Logo
  6. Wordpress
  1. Opdrachtgever
  2. Mesh Print Club
  1. Branche
  2. Business Services

Introductie

“De Mesh” is een begrip voor de Nederlandse zeefdruk liefhebbers. Deze zeefdruk werkplaats in Rotterdam is een hechte community van makers. Er worden het hele jaar door diverse workshops en tentoonstellingen georganiseerd. Buro Ponzo ontwerpt een visuele identiteit, een nieuwe website en een custom ledenomgeving.

concept

Buro Ponzo ontwerpt een logo dat net als het zeefdrukken, een verticale oriëntatie heeft. Daarnaast kan het makkelijk gereproduceerd worden. Het logo verbeeldt het persoonlijke en eigenzinnig karakter van de Print Club.

vormgeving

Deze druktechniek is populair in diverse subculturen en wordt nog steeds gebruikt om protestaffiches mee te produceren. Het logo wordt daarom ondersteund met een stevig kleurenpallet en afwijkende typografie dat zich afzet tegen de perfecte geometrische lettertypes.

Resultaat

De Print Club staat ook voor vernieuwing, juist de combinatie van digitaal beeld met print is interessant. Daarom maakt Buro Ponzo ‘dikke’ digitale animaties zeer geschikt voor social media en andere digitale promotie. In de nieuwe Wordpress website bouwt Buro Ponzo ook een custom ledenomgeving, zodat afspraken digitaal kunnen worden ingepland, en materialen kunnen worden afgerekend. Super handig!

Wil je graag meer weten over dit project?