Buro Ponzo creates

clever brands,

powerful campaigns,

effective websites,

&neat prints

Wij vinden dat een (merk)identiteit op een slimme en brede manier inzetbaar moet zijn. Daarom ontwerpt Buro Ponzo identiteiten die verder reiken dan een logo, wij ontwikkelen namelijk een visueel systeem. Een systeem waardoor de identiteit langer mee kan en wanneer nodig uitgebreid kan worden, naar de wensen van onze opdrachtgever.

Zowel online als offline campagnes zijn nodig om de zichtbaarheid van uw bedrijf, product of dienst te promoten.
Wij zijn als bureau in staat om samen met de klant een visuele campagne op maat te ontwerpen, zodat de gewenste doelgroepen zich aangesproken voelen door de sterke boodschap die de opdrachtgever wenst uit te dragen! Door onze werkwijze is de campagne inzetbaar op alle media.

Een goede website hoort doelgericht, intuïtief en overzichtelijk te zijn. Wij zetten daarom alle wensen van de klant op een rij en verwerken deze naar een volledig functionerende website, met een slim ontwerp. Wij zorgen ervoor dat onze websites voldoen aan alle nieuwe standaarden die je van een moderne website mag verwachten.

Buro Ponzo bestaat uit drie grafisch ontwerpers met een voorliefde voor print. Natuurlijk hebben wij ons doorontwikkeld tot digitale designers, maar van een prachtige poster gaat ons hart nog steeds sneller kloppen. Naast langer lopende projecten, nemen wij ook graag korter lopende (print)projecten aan.

  • Joost Roelen
  • Dennis Wuisman
  • Merijn van Essen

Dankzij deze Letter liefhebber valt er altijd wat te lachen, met zijn oneindige verzameling van internethumor.

joost@ponzo.nl